lauantai 30. elokuuta 2014

Kesä meni ja syksy tulee jo!

Hei piiitkästä aikaa jälleen!

Kaiken maailman tekosyitä on tullut keksittyä, jotta en ole tätä blogia päivittänyt, mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni ja kirjoitan jälleen.

Paljon on tapahtunut kesän aikana, sillä meidän Töppönen on muuttanut uuten sijoitukotiin Turkuun toisen siamilaisen Onnin kaveriksi. Sijoitussopimuksessa lukee yksi pentue, joten nyt odotellaan, että Töppönen juoksisi, jotta hän pääsisi käymään kollin luona. Tässä pari kuvaa Töppösestä uudessa kodissa.Tämän lisäksi pennut ovat käyneet näyttelyissä ja Ykä-mies oli hienosti BIS Surokin näyttelyssä Kaapelitehtaalla! Voi, että olin ylpeä miehestä ja tuntui aivan uskomattomalta saada kisu käteen paneelin jälkeen! Tässä kuva Ykästä ja Jenaista tuon paneelin jälkeen.Tämän lisäksi Ykä kävi myös Rurokin näyttelyssä, jossa poika pääsi myös paneelin toisena päivänä, mutta lila itämainen oli tällä kertaa parempi. Tässä pari kuvaa sieltä.Ykä on kasvanut hirveästi, siitä on tullut melkein 5 kiloinen rontti, mutta vielä ei ole alkanut kollittaa. Nyt kuitenkin käytiin hakemassa kaikki tarvittavat testit ja todistukset siitosuroksen käyttöön, joten nyt vain odotellaan, että Ykä miehistyisi, kun kokoa on jo paljon tullut. Ainakin yksi tyttö Ykälle on jo suunnitelmissa, mutta aika näyttää onko muitakin tulossa.

Tämän lisäksi nyt kasvatussuunnitelmat pyörivät näiden pentujen ympärillä, koska ensimmäinen kasvatusnaaraani, Enni, leikattiin nyt kesällä. Ennillä on ollut vaikeuksia synnytyksissä, ja koska sillä on takana 2 keisarileikkausta, en ottanut riskiä, että olisin sen astuttanut. FiFehän ei hyväksy kuin kaksi pentuetta keisarileikkauksella. Tässä myös pari kuvaa Ennistä leikkauksen jälkeen.Lopuksi vielä kesäkuvia kisuista, kisut meinaa saivat uudet valjaat nyt kesällä ja pääsivät myös ulos! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti