sunnuntai 10. marraskuuta 2013

H-hetki aivan käsillä!!!

Hei taas, H-hetki on käsillä seuraavalla viikolla! Enni-parka on väsynyt ja pennut ilmoittelevat olemassa olostaan mahassa innokkaasti. Ennin ollessa sylissä pentujen liikkeet voi tuntea mahan läpi helposti ja liikeen myös näkee silmin kun katsoo kissan mahaa. Tässä myös kuvat Ennistä ennen ja jälkeen, leidi on kyllä pyöristynyt aika tavalla tiineyden myötä, eikö vain?


Vasemmalla Enni ennen tiineyttä ja oikealla 60 päivää tiineyttä takana

Ennillä on ollut ruokahalu kohdallaan ja tosiaan seuraavalla viikolla tulee täyteen 63 päivää, jolloin kissojen tiineys on lopussa. Kaikki kissat eivät tällöin kyllä synnytä vaan synnytys yleensä tapahtuu 63-67 päivän välissä. Edellisellä kerralla Enni alkoi synnyttämään 66 vuorokauden jälkeen, joten viikonloppunakin voi jotain tapahtua. Tämän vuoksi olen jo soittanut CatVetiin ja luultavasti saadaan sinne päivystysvalmius, jolloin minulla on yksi huoli vähemmän, jos synnytyksessä tulee komplikaatioita.

Vielä lopuksi mukava kuva myös Kideestä, joka haluaa myös huomiota välillä ja osoittaa sen kipuamalla olkapäälle!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti