sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Pennut 7 vko ja kasvattajaryntäys!

Heippa jälleen!

Joulun ja uuden vuoden lomat on nyt vietetty ja pennut selviytyivät urakasta upeasti. Pennut siis tulivat mukaamme pohjoiseen ja olivat kuljetuskopassa kuin kotonaan. Ne eivät valittaneet lähes ollenkaan jopa 8 tunnin ajomatkan aikana, tämän lisäksi automatkojen aikana ei tapahtunut ollenkaan vessavahinkoja. Pennut näkivät koiran ja olivat hieman epäileviä sen suhteen, mutta eivät pelänneet sitä liikaa. Tämän lisäksi ne näkivät monia eri ihmisiä ja myös lapsia, eivätkä tästäkään järkkyneet. Tämä matka oli hyvä, koska pentuja ei koskaan voi sosiaalistaa liikaa ja tällä tavoin ne ovat nähneet jo paljon uutta ja ihmeellistä pienen ajan sisällä.

Eilen vielä pennut tapasivat vaativat vieraat, eli kaksi muuta siamilaiskasvattajaa Eijan (Kelmikerhon kasvattaja) ja Mari-Pilvin (Twist-Tiramisun kasvattaja). Molemmat olivat tyytyväisiä pentujen ulkonäköön, joten aikas tyypikkäitä pikkuisia meille on kasvamassa. Tämän lisäksi he sanoivat, että pikkumiehelle voisi olla tulevaisuudessa käyttöä siitoshommissa, joten koetan nyt löytää sille kodin, joka voisi pitää sen leikkaamattomana parin pentueen ajan. Laddien pennuista taitaa olla vain yksi poika jatkojalostuksessa, joten olisi sääli jos tuon miehen linjat eivät jatku miesten muodossa sen pidemmälle.


 Pennut kasvavat kohtisten ja nyt jo on mennyt 7 vko, eli kohta pennulle/pennuille pitäisi löytää jo koteja! Aika kuluu ihan liian nopeasti, enkä ole tehnyt vielä mitään näiden asioiden eteen, KÄÄK! Pentujen rekisteröinnin sain hoidettua eilen ja nyt sitten tänään lähetin pariin pentuvälitykseen tiedot pennuista. Josko kohta saisi jo pentukyselyitä :)

Eipä tässä muuta tällä erää, seuraavalla viikolla pennut madotetaan uudelleen ja pennut viedään eläinlääkärille, tästä lisää sitten sen jälkeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti