lauantai 21. joulukuuta 2013

Pennut jo yli kuukauden!


Hei jälleen, työmatkan takia täällä on taas ollut pidempi tauko päivityksessä, mutta tässä se tulee!

Pennut kasvavat vilkkaasti ja ovat siis jo yli kuukauden. Tyttö on totta tosiaan ruskeanaamio ja poika osottautui sininaamioksi. Molemmat ovat oppineet syömään kiinteää ruokaa ja käyvät vaihtelevalla menestyksellä hiekka-astialla, vielä kuitenkin ainakin kakkoja löytyy vääristä paikoista. Siivoamista saa jo kahdenkin kanssa harrastaa riittämiin. Tässä nyt sitten vihdoin kuvia, ja nimetkit pennuille on tiedossa ;)

Viitakon Ykä, Sininaamio siamilainen (SIA a), uros (varattavissa)

 

Viitakon Tähtönen, Ruskeanaamio siamilainen (SIA n), naaras (jää kotiin/etsii sijoituskotia)

                           

Pennuista siis luultavasti tyttö jää kotiin tai sitten etsimme sille sijoituskotia. Kide ja Enni eivät siis vielä tule toimeen, enkä tiedä miten Enni reagoi Kideeseen, jos toinen pennuista jää kotiin. Tämän vuoksi täytyy miettiä myös muita vaihtoehtoja, jos kissat eivät tulekkaan toimeen keskenään. Vielä en osaa sanoa varmasti (eikä pennuista voi koskaan sanoakkaan), mutta mielestäni poika näyttää vähän tyypikkäämmältä kuin tyttö. Tytöllä taas on pidempi runko ja pidempi häntä, mutta tosiaan vielä on aika aikaista sanoa, joten katsotaan kuinka pennut kehityttyvät.

Pennut kasvavat hurjaa vauhtia ja nyt on päällä ensimmäinen matokuuri. Pennut ovat nyt syöneet lähinnä eri valmistajien penturuokia, mutta eilen tarjosin muiden vinkistä jauhelihaa, johon oli sekotettu keltuainen. Tämä ruoka upposi loistavasti, joten sitä tullaan tarjoamaan vielä jatkossakin. Kiitos kasvattajaystäville vinkistä! Loppuun vielä lisää kuvia pennuista, joita on muuten todella vaikea kuvata, mutta varsinkin väsyneenä saa parempia otoksia :)

Nukkuminen on mukavaa ja sitten toi tulee aina herättään ja kuvaan tolla tyhmällä kameralla!

        

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti