torstai 27. marraskuuta 2014

Turuus näyttelys ja ensimmäinen herkkusieni!

Hei kaikille!

Piti päivitellä nyt nopeasti, koska olen niin innoissani. Minulle nimittäin tuli ensimmäinen Champion tason kisu! Vaikka Viitakon Ykällä ei ehkä paras näyttelyviikonloppu ollut takana niin kuitenkin herra kokosi itsensä ja valmistui Turussa Championiksi ja on siis näin ensimmäinen kasvattamani ja koskaan omistamani kissa, joka on näyttelyurallaan tähän asti päässyt! Tämä olisi siis aikas iso juttu minulle, juurikin sen ainutkertaisuuden takia! Onnea vielä Ykälle ja sijoitukodille upeasta saavutuksesta! Tässä parit kuvat Ykästä:

 Nuo silmät on vaan niiiiin mahtavat!

 Hieman sivuprofiilia

 Muuten vain chillailua hotellilla

Tuore herkkusieni väsyneenä kotona oman isin sylissä!

Tämän lisäksi kävin katsomassa Turussa asuvaa sijoituskissaani, joka on kuin onkin tiineenä! Nyt siis odotellaan, ehkä parasta joululahjaa, koska pentujen pitäisi syntyä lähes jouluaattona! Töppönen oli oma ihana itsensä, vaikka meno on ehkä hieman rauhoittunut tiineyden myötä. Hieman jo on maha pyöristynytkin, mutta muuten merkkejä ei näkynyt kuin mahan alla vilkkuvissa jouluvaloissa. Tämän lisäksi naamioon oli tullut hieman valkoisia hormoneista aiheutuneita karvoja. Tässä kuvia myös Töppösestä. Pennuissa siis mahdollisuus tabbynaamioihin ja solideihin.

 Mä oon niin loppu... ei vais, kunhan mietin miten saan tuon lelun!

 Nää jouluvalot on aikas maukkaita!


 Tulevan mamman masu jo vähän pullottaa...


Töppösen sivuprofiili on kyllä vieläkin aikas makea!


Vielä täältä kotoa hieman uutisia. Töppösen olisi siis tarkoitus tulla tänne synnyttämään, joten aloitin valmistelut ostamalla Feliwayt valmiiksi, jotta siirtyminen olisi mahdollisimman stressitön. Tämän lisäksi Kide kävi tässä lääkärissä pitkittyneen yskän takia ja keuhkoissa nähtiin tiivistymiä, joten se sai antibioottikuurin, jonka avulla yskiminen loppuikin. Nyt  siis vain odotellaan sormet ristissä, että pikkukisulapsia tulee ja kaikki menee hyvin. Lopuksi vielä hieman taas kuvia meiltä, Enni kun nyt sattuu olemaan niin veikeä! Ennin parasta hupia siis on tällä hetkellä nukkuminen ihmisten päällä, mitä lähempänä sen parempi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti