tiistai 20. tammikuuta 2015

Pennut jo 3vko ja värit alkavat hahmottua!

Jälleen kerran päätin päivitellä pentujen kehitystä. Pennut ovat kasvaneet hyvin ja koodinimillä Hupu, Lupu ja Tupuna kutsutut pennut alkaa erottaa toisistaan muutenkin kuin koon perusteella, Kaikille pennuille tuli heti väriä, joten suurella todennäköisyydellä ne ovat joko sini- tai ruskeanaamioita. Nyt vielä sitten pitäisi tietää ovatko pennut solideja ja tabbyja. Ensimmäiset raidat huomasin Hupun hännässä ja seuraavaksi Lupun hännässä. Pojat siis ovat tabbynaamioita, Hupu selkeästi ruskeatabby, mutta Lupu voi olla ruskea- tai sinitabby. Tabbytyttöä toivoin, mutta sitä ei tainnut tulla, koska Tupunan häntä on pysynyt raidattomana. Tupuna siis on joko ruskea- tai sininaamio.


Pentujen hännät - raitaa näkyy!

Nyt pitäisi sitten alkaa etsimään pennuille koteja ja pohtia, minkä näistä haluaisi pitää kotona. Lisäilin kuvia myös FB-sivulle, josta löytyy enemmän pentujen kehitystä. Edistytty on siten, että pentujen silmätulehdus on parantunut, kun saatiin käyttöön silmätipat. Töppönen on ihan hyvä mamma, ei läheskään niin tarkka kuin Enni, mikä on ihan hyvä vain. On mukavaa nähdä pennuilla ihan kunnon viikset, kun mammalla ei ole tarvetta syödä niitä. :)

Enni-mummukin on ollut ihan kiinnostunut pennuista ja käynyt pesemässä pentujen pyllyjä. Valitettavasti Enni sai jonkun flunssapöpön ja meni äänettömäksi. On samalla huvittavaa ja säälittävää, kun Enni on normaalisti todella äänekäs, mutta tällä hetkellä mitään ei kuulu ja suu vain käy auki yhtä paljon kuin normaalistikin. :) Valitettavaa on myös se, että Enni ei nyt tässä flunssassa pääse katsomaan pentuja, jotta pennut pysyvät nyt terveinä.

Tässä nyt pikaiset kuulumiset, pian taas lisää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti