maanantai 5. tammikuuta 2015

Pennut kasvaa...

Hei taas!

Pennut ovat kasvaneet ihan mukavasti, varsinkin tyttö Tupuna. Kaikilla on silmät nyt auki osittain tai kokonaan ja tämä on hieman aiheuttanut ongelmia ja jouduimme käymään tänään eläinlääkärilläkin... Hupulla siis toinen silmä on rähminyt ja sitä on pitänyt hautoa ja puhdistella päivittäin, koska se on rähminyt umpeen asti. Tämän vuoksi siis käytiin nyt eläinlääkärillä ja saatiin silmään Fucitihalmic antibioottivoidetta ja käsky, että silmä pitää avata mahdollisimman pian jos se rähmii umpeen, jottei märkä vaurioita sarveiskalvoa. Näillä ohjeilla siis eteenpäin.

Tupuna mennyt nyt painoissa ohi molemmista pojista ja lisäruokinnan avulla odotellaan, että pojat pian miehistyisivät ja rupeisivat syömään kunnolla. Tämän lisäksi olen tehnyt Facebookkiin kuvakansion, joka on avoin kaikille. Tulen lisäilemään sinne kuvia paljon useammin kuin tänne, koska näin älypuhelinten aikana, otan lähes kaikki kuvat kännykällä, josta minun on helppo siirtää ne tuonne FB:hen.Tässä kuitenkin vielä kuva söpöläisistä, mutta enemmän kuvia löytyy siis osoitteesta:

https://www.facebook.com/tiina.viita.7/media_set?set=a.10205694421145034.1073741831.1390158834&type=1

1 kommentti:

  1. Oi oi, kyllä sulosia ovat! Mulla on Peto niminen tyttökatti ollut luovutusiästä asti, alkuun kans joutu silmiä rähmästä paljo puhdistaa. Nyt kun on saalistajalle jo kunnioitettava 1,5 v ikää tullu, niin puhdistaa itse silmätkin, nuolee tassun ja sipasee silmänaluset moneen kertaan, on ne fiksuja:)

    VastaaPoista