keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Niin se aika rientää ja bloggaaminen unohtui...

Hei taas pitkästä aikaa!

On muka ollut niin kiire, että en ole kerennyt tännekkään kirjoittaa. No edelleen parempi myöhään kuin ei milloinkaan :)

Paljon on tapahtunut tässä välissä. Ensinnäkin pojat ovat muuttaneet uuteen kotiinsa. Kyllä, luit oikein, kotiinsa. Kävi niin ihanasti, että pennuille löytyi yhteinen koti ja ovat olleet hyvin tyytyväisiä, että ottivat molemmat, eivätkä vain yhtä. Kuulemma ovat niin seurallisia ja leikkivät toistensa kanssa koko ajan, että olisi ollut melkein sääli erottaa pojat. Minulle tämä oli todellinen helpotus, koska minä tiedän millainen riippakivi ainoana kissana siamilainen/itämainen osaa olla. Pojat ovat viihtyneet paremmin kuin hyvin ja olen todella onnellinen ensinnäkin siitä, että päätyivät samaan kotiin ja vielä enemmän vielä siitä, että uusi koti on mitä parhain ja siellä kissoista pidetään hyvin huolta. Tässä kuvassa vielä kaikki kolme ennen poikien lähtöä uusiin koteihin.


Tämän lisäksi Töppösen sijoitussopimus päättyi ja se muutti kastraattikissaksi Tarjan luokse Turkuun. Töppesen luonne on kultaa ja se hoiti pennut erinomaisesti. Onneksi Tupuna jäi meille kotiin, niin ikävä ei ollut niin paha, ja siitäkin on kuoriutunut aikasmoinen leidi! Tässä pari hieman päivitetympää kuvaa Tupunasta, tänä viikonloppuna käydään myös ensikertaa näyttelyssä!

                                       Tarkkana!                                       Meidän rahka-ahne SYS

Mitä asiaa, meitsillä oli juuri menossa kauneusunet!

Mennään tosiaan Kes-Kisin näyttelyyn Jämsään ja siellä sitten saadaan hieman palautetta neidin ulkonäöstä ja katsellaan miten puskutraktori pärjää muiden kissojen vilinässä. Myös Kide lähtee mukaan, jos se vaikka hieman auttaisi pikkukissaa ensimmäistä kertaa näyttelyissä.

Tämän lisäksi kollirintamalla tapahtuu, eli Viitakon Ykä valmistui International Championiksi Tallinnassa vappuna! Hieno saavutus Ykälle ja Jenaille! Olin ensimmäistä kertaa Tallinnassa näyttelyissä ja Jenai suostui tulemaan mukaan! Nyt sekin on koettu ja on helpompi lähteä uudelleen jos on tarvetta. Ykä on kauheasti miehistynyt ja näyttelyissä kiinnosti vain tytöt tällä kertaa. Täytyi ison miehen myös uhitella pojille, mutta muuten se käyttäytyi varsin mallikkaasti.

Ykä chillailee hytissä


IC Ykä Tallinnassa

IC-tittelin lisäksi on tapahtunut muutakin merkittävää! Ykästä on tullut ISÄ! Twist-Tiramisun kissalan Twist-Tiramisun Rapunzel pyöräytti 4 poikaa, joiden isinä on meidän Ykä! Mahtava saavutus, mutta nyt kun miehuus on saavutettu on myös pissiminen alkanut lisääntymään, joten kuumeisesti, etsin Ykälle nyt pure simskutyttöä, joka olisi vielä kiimassakin.

Luultavasti ilmoitan seuraavaksi kissoja Hämeenlinnan Surokin näyttelyyn. Täytyy katsoa ketkä sinne lähtevät mukaan, veikkaan Ykää ja Tupunaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti