lauantai 7. maaliskuuta 2015

Pentujen kodit tiedossa!

Hei jälleen kerran!

Pennuista ei ole tullut hirveästi kyselyitä, mutta kyselyt, joita on tullut ovat olleet mukavia. Itseasissa kävin niinkin mukavasti, että molemmat pojat löysivät yhteisen kodin. Tämän lisäksi sovittiin uuden omistajan kanssa, että varhaiskastroin molemmat pojat, koska ne menevät lemmikeiksi. Tällä tavoin pennut pääsevät uuteen kotiin jo valmiiksi leikattuna, eikä minun tarvitse stressata myöhemmin siitä, onko ne leikattu vai ei. Tämän lisäksi jätän pentueesta tytön itselleni, jonka kanssa on sitten tarkoitus käydä näyttelyissä ja myöhemmin saada pentujakin aikaiseksi. :)

Sitten muihin pentukuulumisiin, eli pennut jatkavat kasvamistaan ja ovat jo noin 1 kg painoisia möllyköitä. Lupulla oli paha silmätulehdus, johon tarvittiin kahta eri antibiootti pidempinä kuureina (10 päivää). Uusin antibioottikuuri auttoi ja nyt silmät näyttävät terveiltä. Tämän vuoksi pentujen rokottaminen on hieman viivästynyt ja ne rokoitetaan ensimmäisen kerran toivottavasti niiden ollessa 11 viikkoa. Tämän lisäksi pentujen rekkarit ovat saapuneet ja Lupun väri muuttui sinitabbynaamiosta ruskeatabbynaamioksi.  Pennuista on tullut yksiä riiviöitä; ne säntäilevät sinne tänne, purevat varpaasta ja riekkuvat sohvassa tai raapimispuussa. Tässä pentujen tyylinäytteet leikkiessä!

Mä syön tän juuttinarun ny!

Tai sit mä vaan kiusaan siskoa!

Mamma valvoo pentujen leikkejä


Leikkien lomassa täytyy vähän peseytyä...

...jotta jaksaa taas seurata lelua tikkana!

Hei mä kiipeen 1

Hei mä kiipeen 2

Pentu putkessa

Mamman kanssa katsellaan ulos

Seurataan huiskalelua

Kaikki kolme pesässä

Yksi lähti ja pojat jäi

Mä syön tän pesän!

Tämä postaus oli enemmän kuvapainoitteinen, mutta toisaalta kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa vai miten se meni? Tässä kaikki tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti