sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Syksy tulee ja aika rientää....jälleen...

Hei taas!

Nyt on jo lokakuu ja aika on taas mennyt kuin siivillä. Pikkukisu Tupuna on kasvanut kauhiasti ja menee seuraavan kerran näyttelyihin jo avoimeen luokkaan! Kunhan tosiaan pääsisin nyt edes näyttelyihin. Olin jo ilmoittanut kissan Rurokkiin, mutta valitettavasti Tupunalle tuli kauhea silmätulehdus juuri tuolloin, joten emme päässeet näyttelyihin. Nyt olen katsellut seuraavia näyttelyitä ja tällä hetkellä ne täyttyvät niin nopeasti, että ei meinaa keretä kissaa ilmottaa! Seuraavan kerran pitäisi mennä Turkuun, luultavasti sunnuntaiksi. Kunhan saisin nyt vain ilmoitettua kisun sinne, ennenkuin näyttely täyttyy. Tupuna on varsin sievä pikkukissa, mutta sen naamion väri saisi olla parempi. Tuntuu siltä, että naamio meni vähän huonommaksi sairastamisen jälkeen, joten en tiedä voihan nuo valkoiset karvat olla jotain stressireaktiotakin, mene ja tiedä...Laitettiin taas kylpyammeen lämmitys päälle ja selkesti kissat ovat huomanneet tämän. Kaikki lähestulkoon jonottavat pääsyä lämmitetyn ammeen päälle. :)

Ykä on nyt leikattu ja toivottavasti saamme vielä 2 pentuetta, joissa Ykä on isänä! Ykä meni kollittelusta tai siitä johtuneesta syömättömyydestä todella huonoon kuntoon ja joutui ihan nesteytykseen asti, joten päätin, että nämä pentueet saavat olla viimeiset. Syyskuun viimeisellä viikolla Ykältä lähtivät kulkuset ja se voi hyvin kastraattina. Tämän lisäksi Ykän elämää on rikastuttanu nyt Ykän pentu X, joka on aivan ihastuttava tapaus! Kävin katsomassa Ykää ja tässä pari otosta! Tässä myös pari otosta Ykän pennusta, ei se omena kauhean kauas puusta putoa?

Isä-mies Ykä


Ykän kaveri, mini-meKasvattajarintamalla myös kuhisee, koska minulla on hieman tuontisuunnitelmia! Jos kaikki menee putkeen, niin saatte lisätietoja uudesta tulokkaasta tammikuussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti