keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Odottavan aika on jälleen kerran pitkä...

Hei taas!

Tupunalle tuli menestystä Turun kissanäyttelyiden avoimesta luokasta! Se voitti sertikisan ja sai sertinsä ja samalla se oli myös värin paras eli BIV! Todella hyvä saavutus pikkukissalta, joka näyttää kotona niin vaatimattomalta ja tummalta, kun sitä vertaa meidän mummokissa Enniin.

Kuten kuvasta näkyy syöminen on mukavaa edelleen


Pentuesuunnitelmat ovat taas nytkähtäneet askeleen verran eteenpäin, koska ainakin Tupunalla on nyt ollut ensimmäinen kiima. Hieman sai miettiä, että mikä sillä nyt on kun piti kiehnätä ja muuta, mutta kiimalta se ainakin parin päivän ajan vaikutti. Nyt näyttäisi siis siltä, että Tupuna pitäisi astuttaa seuraavan vuoden alussa, kunhan uutta kiimaa pukkaisi... Tätä kiimaa siis on tässä syksyn päivät jo odoteltu, eli siksi tämä on hyvin mieleinen uutinen.

Tupuna, pikkukisu


Olin tuossa työmatkalla ja bongasin mitä ihanimman jouluneuleen, ja eihän sitä voinut olla ostamatta! Tupuna ja neuleen kissa ovat aivan kuin kaksi marjaa, vai mitä?


Lopuksi vielä rauhaisaa joulun odotusta kaikille ja ihanaa uutta vuotta. Minulla on toiveet jo uudessa vuodessa, ja toivon, että kaikki menee hyvin ja tammikuussa 2016 meiltä löytyy jotain raidallista ja sinisilmäistä kotoa! Ja toivottavasti se tulee toimeen nykyisten kisukamujen kanssa. ;)


Hyvää joulua kaikille ja rauhaisaa uutta vuotta 2016!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti