tiistai 8. toukokuuta 2018

Pennut 5 vko ja värit alkavat selkiytyä

Moikka taas!

Pennut kasvavat hurjaa vauhtia ja ovat jo oppineet käymään hiekkalaatikolla ja syömään babypateeta! Tämän lisäksi pentujen värit alkavat selventyä ja näyttää siltä, että tässä pentueessa ei ole raitapöksyjä vaan kaikki näyttäisivät olevan klassisia naamiovärejä. Pentueesta löytyy nyt kaksi ruskeanaamiota, yksi sininaamio ja yksi suklaanaamio. Tässä parit kuvat edellisviikolta
Täytyy levätä paljon, että jaksaa syödä ja leikkiä!

Tämä pentue on ollut nyt aivan ihana, koska pennut kasvavat ilman apua ja pennut ovat myös olleet terveitä. Pennut ovat vielä eristyksissä keittiössä ja nyt mamma on alkanut karkailla oven raosta heti kun silmä välttää. Ehkä oven toisella puolella on paremmat pöperöt tai sitten mamma vain haluaa vapaata pennuista, mutta sen kanssa saa olla tarkkana. Eristämistä vaikeuttaa myös tuo meidän taapero, joka osaa avata ovet, mutta ei läheskään yhtä hyvin sulje niitä. Tämän vuoksi pennut pyritään rokottamaan ensimmäisen kerran vähän aiemmin, ja lopulta pennut saavat kolme rokotetta.


Mamman mielestä se voisi välillä jo käydä rilluttelemassa ilman pentuja

Kaikki pennut etsivät omia lemmikkikotejaan ja niitä voi tulla tästä eteenpäin katsomaan. Tällä hetkellä ne ovat ehkä suloisimmillaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti