lauantai 28. huhtikuuta 2018

Pennut ovat jo yli 3 vko

Hei taas hieman lyhyemmän tauon jälkeen. 

Pennut kasvavat kovaa vauhtia ja niiden kehitys on todella huimaa. En muistanutkaan kuinka nopeasti kissanpentu yrittää kävellä ja tutkailla ympäristöä. Tällä hetkellä meillä on jo ensimmäinen pentu lähenyt pesän ulkopuolelle! Ei ole näin tainnut käydä edellisissä pentueissa. :) Lisäksi pari rohkeaa on myös jo maistellut pentupateeta ihan itse!Ensimmäinen rohkeni jo sturdipesän ulkopuolelle (Vasen tassu vatanen)

Samalla myös pentujen värit ovat alkaneet selkiytyä, mutta vieläkään en ole täysin varma väreistä. Luultavasti pentueessa on ainakin yksi sini-tai ruskeanaamio ilman kuviota. Toiset pennut ovat luultavasti sini-tai ruskeatabbyja ja kaikista vaalein pentu suklaatabby. Tämä siis tarkoittaisi myös sitä, että pentujen isä Nacho (Viitakon Aamunkajo) kantaa tabbykuviota.


Pentujen värit tulevat päivä päivältä paremmin esiin

Kaiken tämän hulinan päälle pitäisi keksiä pennuille myös nimet. Nimet tulevat luultavasti liittymään pääsiäiseen, koska pennut syntyivät sillon. Nyt täytyy laittaa mietintämyssy päähän, jotta pennut saavat sitten kivat nimet.Syöminen on edelleen kivaa ja syömisen jälkeen voi mennä ruokalevolle

Tässä kaikki taas tältä erää, myös pentuesivu on päivitetty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti